Чи знали Ви, що у Давній Греції учні одягали на голову вінки з м’яти, вважаючи, що її аромат допомагає краще запам’ятовувати знання та зосереджуватися?
Саме з цього цікавого факту почався практикум для педагогів ,,Зелений скарб”. Людмила Анатоліївна Глущенко, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник відділу екології та фармокогнозії і Наталія Іванівна Куценко, завідувачка відділу селекції та насінництва Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України познайомили з секретами вирощування цієї дивовижної рослини.
Ми дізналися багато нового про сорти м’яти, її лікувальні властивості, використання у кулінарії та навіть у побуті. Під час дегустації мали нагоду скуштувати чаї з кількох сортів м’яти.
Було пізнавально, ароматно й натхненно!

























